Τσικνοπέμπτη στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού Φιλοθέης Ψυχικού.

Τσικνοπέμπτη στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού Φιλοθέης Ψυχικού.

Για μια ακόμη χρονιά γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη. Η μαζική συμμετοχή, ο ενθουσιασμός των καλεσμένων, που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ επιβεβαίωσαν την επιτυχία της βραδιάς
Μαζί μας ήταν η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειας Αθήνας Σοφία Κορωναίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιας Αθήνας Χρήστος Καπάνταης, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Νέου Ψυχικού Φιλοθέης Ψυχικού Νίκος Κανελλάκης, η Αντιπρόεδρος της ΚΤΥΠ Στέλλα Πολίτου, η βουλευτής Αννέτα Καββαδία, η βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου, ο υποψήφιος δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου κ. Νικήτας Κανάκης, η Λίλιαν Αθυμαρίτου Πρόεδρος Δ.Σ. Νέας Ιωνίας, ο Χρήστος Κανλής αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας και ο Γιώργος Ανεμογιάννης αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας.
Επίσης ήταν και η Επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών και Δημοτική μας Σύμβουλος Νάντια Σουμπασάκη, και η Δημοτική Σύμβουλος μας Χάρις Συμεωνίδου.
Παρούσα επίσης ήταν και η εκδότρια των Τοπικών Νέων, Όλγα Μενεμενόγλου. Επίσης παρευρέθηκε και ο κ. Μίτσος Γεωργακόπουλος μέλος του Δ.Σ. της ΚΤΥΠ. Έλαβαν μέρος και συμμετείχαν και μέλη άλλων δικτύων Αλληλεγγύης με τα οποία συνεργάζεται η ομάδα Αλληλεγγύης της Δημοτικής Κίνησης των Ενεργών Πολιτών.

Η ομάδα της Δημοτικής Κίνησης των Ενεργών Πολιτών όχι μόνο έδωσε το παρόν αλλά και όλες τις δυνάμεις της για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Και του χρόνου!

Σχολιάστε